Vaihto ja palautus

Toivomme tuotteen vastaavan odotuksiasi. Mikäli et ole tyytyväinen tilaukseesi tai sinulla on huomautettavaa tuotteesta, on sinulla oikeus peruuttaa verkkokaupassa tekemäsi kauppa 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Peruutusoikeus koskee vain pesemättömiä, käyttämättömiä ja myyntikuntoisia tuotteita, joissa on tuotelaput paikoillaan. Peruutusoikeus ei koske kankaita. Voit sovittaa ja tutkia tuotetta aivan kuten myymälöissäkin ilman peruutusoikeuden menetystä.

Jos haluat tehdä palautuksen tai vaihtaa tilatun tuotteen, ota yhteyttä sähköpostitse: info@taivalclothing.com.

PALAUTUS

Halutessasi palauttaa tuotteen tai tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen info@taivalclothing.com lisäohjeiden saamiseksi.

Huomioithan, että asiakas vastaa palautuksen toimituskuluista.

Tuotteen palauduttua verkkokaupalle se tarkistetaan, jonka jälkeen hyväksytyn palautuksen tilaussumma hyvitetään asiakkaalle.

Mikäli osa tilauksesta palautetaan niin, että tilauksen loppusumma jää alle 100e, vähennetään hyvityksestä alkuperäiset toimituskulut.

Mikäli olemme toimittaneet väärän tuotteen, tai tuotteessa on virhe, korvaamme palauttamisen ja uuden tuotteen toimittamisen toimituskulut.

Liitä palautusta koskevaan yhteydenottoosi seuraavat tiedot:

  • yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero)
  • kopio tilausvahvistuksesta tai lähetyslistasta
  • tieto palautettavasta tuotteesta
  • tilinumerosi

Postitusosoite pyydetään asiakaspalvelusta sähköpostitse: info@taivalclothing.com

Paketin noutamatta jättäminen Postista ei riitä kaupan peruuttamiseksi. Mikäli pakettia ei ole noudettu määräaikaan mennessä ja se palautuu verkkokaupalle, perimme asiakkaalta käsittelykulut 7€.

VAIHTO

Vaihto-oikeus koskee tuotteen vaihtamista toiseen kokoon. Voit vaihtaa tuotteen kuluitta saman tuotteen toiseen kokoon yhden kerran. Vaihto tapahtuu ottamalla yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@taivalclothing.com. Saat sähköpostiisi vahvistuksen saatavuudesta ja lisäohjeet vaihtoon. Tuotteen vaihtaminen toiseen, eri tuotteeseen ei kuitenkaan onnistu. Tällöin on tehtävä palautus ja toisen tuotteen tilaus erikseen. Vaihdon yhteydessä tilaukseen ei voi lisätä tuotteita, vaan on tehtävä erillinen tilaus.

Liitä vaihtoa koskevaan yhteydenottoosi seuraavat tiedot:

  • yhteystiedot (nimi, osoite ja puhelinnumero)
  • kopio tilausvahvistuksesta tai lähetyslistasta
  • tieto vaihdettavasta tuotteesta ja toive uudesta koosta

MUUTA

Myyjä on Kuluttajansuojalain mukaisesti vastuussa lähetyksestä kuljetuksen aikana. Tarkista pakkauksen kunto jo noudettaessa, ja mikäli lähetys on vaurioitunut, tee viipymättä vahinko-/virheilmoitus Postille. Ota yhteyttä myös asiakaspalveluumme info@taivalclothing.com jotta voimme sopia uuden lähetyksen toimittamisesta.